Hehehhee... ja jesam, sa 20 godina i sa zip 50 4t - prešao sam preko zatvorenog mosta 2012 i 2013 godine dok sam bio lud za djevojkama (čitaj, taj zip jedino prijevozno sredstvo a sve koje su te htjele bile su preko mosta) hahah, i vjeruj mi, to nebi preporučio nikome. Ako si nekako primoran vozit se po Buri, tj kad se voziš po orkanskoj Buri, moraš biti svjestan kako Bura funkcionira, znači spreman si na refule, odnosno u povremene brze udare sa boka, gdje ne možeš voziti nikako brže od 30 km/h (iskusniji ili slabija jaka Bura) tj 15-20 km/h max, sa obe dvije noge 2-3 cm iznad asfalta i stalno pazeći na taj reful kad će te udariti da te ne baci na bok. Nije to nešto da imaš Bridgestone gume pa se možeš osloniti na njihovu pouzdanost po snijegu, već moraš biti svjestan da je Bura sila, sila koju se moraš bojati da bi mogao "preživjeti", u ovom slučaju, ostati u komadu i ti i skuter. Najgori problem same Bure, što ti Bura diže i kamenja, grane, limove, crijepove, trnite i pretvara ih u projektil koji ti stvara "problem". Mislim da to dalje ne moram opisivati...