Cura mi je rekla iz zajebancije da dođem na Poweru do nje u Biograd, ja sam doslovno ušao jutros u radionu, obuko se, upalio skuter i krenio na 90 km put u jednom smjeru. Stao sam na bezinskoj na Brali tankao 3 litre sa kojima sam prošao 60 km, resetirao sat, krenio prema Benkovcu, slikao se Pčelici, uputio za Biograd, draga je odmah posumnjala što sam napravio kad joj se nisam javljao tih 1 sat i 15 minuta (cca 90 km) ... negdje oko Kakme mi se okrenuo sat na 1.000 km, te sam se vratio preko Zadra, došao doma u Povljanu, ručao i nastavio u grad Pag na benzinsku. Izgleda da sam došao na parama do nje, ali bez trokiranja. 135 kilometara i nalio 6,8 litara benzina... a kao rezervar je 6,5 litara haha ... i to je to. Danas spičio 250 km samo tako, Power je testiran, Power je odradio svoje.
Bačena je rukavica - budy94 koji slaže roksija, čekam i mica da se vrati sa faxa a bome i dado:mhr, da malo stisnu guzu i bacimo điradu...
Kako sam se nešto koprcao kod Biljanja, krivu sam tipku stisao i resetirao GPS mjerenja, tako da nemam iz Povljane... srićom imam screnshot sa bezinske na Brali kad sam stigao... znači da skoro i nemam neku statistiku...
Što vi mislite ekipa? dajte mi koje mišljenje?