Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Registracijski Ugovor

Dobrodošli na MojSkuter.com FORUM!

MojSkuter.com FORUM je mjesto na kojem stotine ljudi dnevno razmjenjuju mišljenja i sudjeluju u zanimljivim raspravama, uglavnom tematikom vezano za skutere. Registracija na MojSkuter.com FORUM je besplatna, kao i samo sudjelovanje na MojSkuter.com FORUMu. Nadamo se ćete ovdje pronaći mjesto na koje ćete se rado vraćati.

Kako bismo na MojSkuter.com FORUMu održali red i diskusije na prihvatljivom nivou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na MojSkuter.com FORUMu je zabranjeno:
•   kršenje zakona (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
•   reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite na info@mojskuter.com ako želite reklamu)
•   postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)
•   ometanje rada uredništva MojSkuter.com Foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
•   korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup Forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)
•   vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje)
•   objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša

Svaki podforum može, zbog potrebe održavanja reda i mira na podforumu, imati svoja posebna, interna pravila. Molimo vas da ih pročitate (nalaze se kao top teme na svojim podforumima) i da ih se pridržavate tijekom pisanja na tim podforumima.

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika MojSkuter.com FORUMa, uredništva MojSkuter.com FORUMa ili autora SMF softvera. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo MojSkuter.com FORUMa radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove predvidjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i, ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru klikom na sliku za prijavu posta.

Sami kreirate nivo anonimnosti na MojSkuter.com FORUMu. Uredništvo MojSkuter.com FORUMa se obvezuje da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

MojSkuter.com FORUM je privatno vlasništvo. Većina uredništva MojSkuter.com FORUMa su volonteri koji su odabrani da rade taj posao. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vas korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s MojSkuter.com FORUMa ako uredništvo MojSkuter.com FORUMa odluci da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Ukoliko niste dobili aktivacijski e-mail prvo provjerite SPAM tj. neželjenu poštu. Pogotovo ako ste korisnik outlook/hotmail ili net.hr računa.
Ukoliko i dalje imate problema sa registracijom, kontaktirajte nas na info@mojskuter.com pa ćemo ručno aktivirati Vaš račun.

Trenutno imamo problema sa spamom, pa je privremeno na snazi administratorska aktivacija profila. Za sve probleme oko aktivacije javite se na  info@mojskuter.com ..
 


MojSkuter.com koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice MojSkuter.com slažete se s korištenjem kolačića.

Ako se slažete s ovim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo vam ugodan boravak na MojSkuter.com FORUMu!