Ujedno način kako se veziva skuter u transportu bez da se pomakne milimetra - obavezno vezati za amortizer iza da se ide lijevo desno tako i naprijed za volan plus treća da ga stisne dole na centralne. Izdržao je put od 170 kilometara do Rijeke Jadranskom magistralom bez greške.
Ne znam što bi pametnog rekao... Kako je već stanje poznato kod mene, kod mene ljudi se samo pojavu od nekuda sa kešom, bacu na stol i pitaju imamo li kupoprodajni. Skuter je završio u oglasu u siječnju kad sam odlučio ako ne nabavim sjedalo do Uskrsa, da ću ga prodati ali da u međuvremenu ide u oglas da se zna da je na prodaji.
Javilo mi se više od 30 ljudi, zanimljivo - niti jedan jedini poziv. Dečko koji je došao po njega studira u Rijeci ali nekako je povezan sa Virom tako da je došao na Uskršnje praznike i evo kod mene na Uskrsni ponedjeljak. Provozao skuter, i opet onaj osmjeh od uha do uha kao što je bilo sa MC3 plavim, i skuživši to, shvatio sam da će ga usrećivati više nego što će mene. Naime, više nikad neću toliko ulagati u skuter iako sam samo sa vilicama bio u minusu... (300 kn vrijednost)... drugima krojim sreću a mene tuga pojede... dečku želim puno sreće sa skuterom a kako mi je javio, dečko se ne skida sa njega a bome i tuče kilometre kao velik.
Power je jedan fenomenalan skuter, i definitivno se možda vratim na njega jednog dana.
Kako je krenulo toplije vrijeme, jednostavno mi je potreban maxi skuter i ne morem bez njegaaaa jer rute koje radim su velike i malo mi je neudoban kad opizdim 100+ kilometara u komadu. Tu je naravno stres od policije van otoka Paga jer ne mogu biti opušten nikako ... čak je bio plan atestirati powera na 125cc ali jednostavno ne može
Sa Powerom sam napravio 2.000 kilometara, sa nanovo složenom mašinom 1.400 kilometara... Doslovno ni jedna greška nije bila osim one tragedije sa sajlom čoka koju sam jedva skužio.
Uskoro otvaram novu temu u garaži...