Nakon Powera 2007 i 2005 što sam imao na proljeće, stigao je naravno i 2006 godina. Iskreno, sasvim slučajno je ta godina. Svi koji me malo bolje znate, znate dobro da sam tražio Powera dosta dugo jer onog zelenog 2005g nisam mogao prežalit zbog super stanja plastika. Naime, Power mi se jako svidio radi svojih specifičnosti što ga je lagano održavati i lako je doći do područja mehanike za doržavanje a da ne kažem da ima fenomenalno odličan far za noćne vožnje. Tražio sam skuter preko 45 dana. Uspio sam ga pronaći za normalne pare u Puli. U jako urednom je stanju, i čini mi se da je jako uredno održavan. Najbitnija stvar mi je bila da je sat 100% ispravan, iako je resetiran po kilometraži, po miljama ima oko 25.500 kilometara te da su plastike tip top. Gume koje su došle sa njime je zadnja Molas ML50 i prednja Hoop B02. Te gume držu tako fenomenalno cestu da mi ga je bio pravi gušt voziti od Pule do Povljane, ravno 270 kilometara. Put je išao ovako: Pula (Vintijan) - Labin - Plomin (ručak u Burra) - Opatija - Rijeka - Kostrena - Senj - Prizna - Žigljen - Povljana. Avantura života u 7 sati vožnje. Vožnju bi definitivno ponovio ali ne sa serijalom. Isključivo 70cc da me može povuć. Poslije Rijeke, nešto me karb zezao, moram to ovih dana provjeriti, tj lagano će se krenuti sa projektom... Potrošio sam malo manje od 8 litara benzina plus 47 kn za trajekt. Ne znam jesam što za*ebo u računici, ali ispod 3 litre potrošnja... khm...
Tako da mi je danas stigao projekt kući, a samim time, lagano otvaram ovu temu za novi projekt. **STAY TUNED**
Planovi za sada:
Kurblu, nosač blatobrana, centralne nogare - srediti i prefarbati, promjeniti ručke kočnica, servisirati kočnice, staviti dvoklipnju prednju čeljust sa mc3 modela, nabaviti bočnu nogaru, nabaviti nosač za kufer, drevo70, multivar, polini 19, radilica sa koyo japanom, nova vodena, i getriba 7% , novi OEM remen, mikroremen i pregledati kvačilo (prvo se mora deklo skinuti) te ulje u getribi.