I dont like what i see.. lets go fix it.Priča je išla ovako:
Nije mi se svidilo što vidim, idem pobrusiti kurblu iz šteka, ofarbati i promjeniti. Tokom zamjene osjetim luft. A rekoh u sebi, moram piksnu mjenjat ili je možda polumjesec oša u tri p...e materine, i odlučim sve naručiti kad budem ima para, složim sve nazad, vidim na vanjskom poklopcu sfušarene šarafe i idem kopati u štek da ih nađem. Sredim i to, i idem se prvozati kad čujem neko krckanje kao kad kurblu takneš u vožnji... aaa reko tu si mamu ti j....em, i vratim se doma da ne sj**** nešto, skinem deklo, i imam što vidit. puknuto deklo. j**** ti fušarenje u pm. a točno sam preko nekih rupa u dolasku iz Pule osjetio to škripanje ... no dobro, moram sad i deklo nać, dok sam stavio šaraf da mi nešto ne uleti u deklo da mi još sad i havariju ne napravi.
Hvala vama svima na podršci, puno mi to znači! Imam sa Powerom svašta u planu, sve ćemo vidit narednih dana (čitaj posli plaće) hahaha ...
Moj Pero, hvala ti na sarkazmu, sve znaš, što da ti kažem. Kad sam ih rasproda sve, onda sam tek shvatio koju sam glupost napravio. Zujalica je fenomenalna stvar, na putovanju iz Pule prema Pagu, osjećao sam se odlično, iako mi se vjv pregrijao prijenos pa mi je gmizao 35 uz brijeg.
V-Strom je u prodaji, i posli njega dolazi ili Xmax 250 od budy_94 ako ga još bude imao dok svog prodam, ili novi SYM TL 508 kojeg planiram otić van granica jer u nas je po 2 tisuće eura skuplji.