Hahaha a prodaja... iskreno, tko prvi baci preko 8.000 kn na stol, prodat ću ga. Ima da mu dušu izvadim da ga dam za manje para. Stavio sam ga u oglas reda radi. Ne znam ni sam, al takvi sam ja. Jedino čime bi ga zamijenio je Aprilia SR 125/150.
Inače mi je NRG jako simpatičan skuter, i vidim mjesta da ostane dalje u obitelji. Naučio sam se na njemu dosta stvari, dosta mi je ljudi pomoglo. Tu mogu zahvaliti Dario007 i Buddy_94 najviše. Pomogli su mi jako jako puno i zahvalan sam im puno jer su dali dio sebe da se skuter sklopi. Najmanja sitnica na njemu je odrađena baš kako treba, bez fušarenja. Sljedeći tjedan će kiša i tu ne vidim priliku za vožnju tako da ide poklopac dekla kod tokara da promjeni piksnu pa ću složiti kurblu kako spada da i nju konačno ima. Naručen je bijeli marker za podebljavati slova na gumama. Nadam se da ću njega uskoro iskoristiti bez problema. Od ostalih planova i nema nekih naročito. Eventualno ako mi vilice neke druge uletu, onda ću njih puknit u bijelu boju, a i naručio sam setove naljepnica "Beta, Brembo i Bridgestone" sa Aliexpresa, pa se nadam da će doći kroz veljaču pa ću i to nakeljiti da bude lijepa fotka na tehničkom.
Ne znam gdje su mi papiri od Yasuni R, no definitivno ga mislim upisati u prometnu. Ima li tko kakvi certifikat za proslijediti?