Evo i mene nazad. Svašta se radilo, od nadogradnje radione do prčkanja po NRG-u.
Kako sam dao tokaru deklo da mi promjeni piksnu i zamjeni ležaj u deklu, tako sam uzeo staro deklo od purejeta i pobrusio ga da se mogu kao čovik vozit hahah - mislio sam da mogu izdržat, al ne ide.
Kako sam nešto prčkao oko magneta i namotaja, išao prepraviti da sve bude po PS, pukne mi bypas lulice. kako sam je gledao ušokian, sjetim se da imam od starih blokova jednu u šteku. Oprao sam ju u ivasolu i wd50 i zamijenio sam joj samo novu gumicu, podmaza i metnih u blokove. VRH.
Kako sam ostavio duža crijeva od karba do rezervara i vakuma, došlo je lagano vrijeme da ih skratim i poredim kako treba. To ću obaviti sutra. Evo krenulo mi je i to smetati. Buddy mi je poklonio originalne od Piaggio plave silikonske, pa ću i ih nastojati ugraditi.
Jedini veći posao za sad koji trebam obaviti je tapecirati sjedalo, a ovaj puta sam odlučio da ću se iskušati sam. Luda ideja, ali sve sam odradio pa ću nastojat i ovo. Ima i dio plastike koji bi trebao popraviti a nadam se i spužvu malo prilagoditi svojoj velikoj guzi hhhhh
To je za sad to... lagano ga kompletiramo. Skuter se vozi dobro, ima sasvim pristojno ubrzanje, i dalje mi malo izbacuje antifriz, al uvjeren sam da će u jednom trenutku stati. Kad se isprazni, naravno hahaha
Imam u planu i prčkati malo po Skipperu tako da NRG jedva čekam završiti (kompletirati) što prije