Ljudi moji, razrada je prošla točno kad sam bio na tehničkom, bilo je na satu 21.804 km kako je i zapisao u papir. Skuter još nije gotov, ostale su vilice, prednji disk i sjedalo da skuter bude kompletiran. Što se tiče upgrejda, neke sitnice sam još naručio kod pleše za bolji upgrade. Uskoro više informacija. Auspuh nisam upisao jer moram ići u Zadar na tehnički koji to obavlja. Dok niste napisali sad nisam uopće skužio da su boje slične. Pošto ste me krenuli sprdati evo vam dole u fotkama jedno kopanje oči.
Što se tiče voznih performansi, ovo je prvi put da sam ovoliko u komadu prošao sa njime. Iznenađujuće je kako vuče, ko blesav. Prestigao sam 7 auta do Paga u tih 13 km do tehničkog. Pokušao sam ga držat od 8.000 do 9.000 okretaja, da mi ne prelazi do kraja. Posli tehničkog do sada, napravio sam 35 km vožnje, i super sam zadovoljan osim što svaku rupu osjetim na rukama (vilice). Razmišljam ozbiljno o novim vilicama, ali moram još razmislit, Zima je duga.
2t ima prednosti i mane, a najveća prednost po meni je zvuk i ubrzanje. Ovo je čisti gušt. Nema boljeg osjećaja. Iako sam ga popravljao par puta, je*ao mater struji i mehanici i pumpi, gušt ga je upalit na zub i provozat. uhhhh.... Stvarno hvala svima koji me pratite, puno mi znači vaša podrška. Nadam se da će tema bilo kome dobro doć za referencu da se i on sam pokrene i restaurira skuter. Od mene bilo kad može dobit pomoć i podršku!!
Zamjena rolica ide čim stigne precizna vaga (naručena) i kad stigne deklo od tokara. Treba to bit do kraja ovog tjedna. Ovo je ionako privremeno bilo.
BTW, dobio sam već ponudu za kupnju, inače i prva ponuda koju sam dobio -> 7.000 kn za ovakvog kakvog je. ODUŠEVLJEN sam. Znači da bi mogao dobit još više za njega. Pregledao ga je čovik full detaljno i lik je zadovoljan kako je skuter uređen.
Snimio sam danas video, malo test ubrzanja, i kako izgleda danas skuter. Evo guštajte u video i fotkama koje slijede.