Shot je jos jucer namontiran ali karb je premali. Tako da sam danas slozio del21 u koji odma ubacujem 90 diznu umjesto 88.
Idem probati i jako sam bogat na svim otklonima da se nemoze vozit kolko trokira. Vracam nazad 88 i situacija se popravila, ali sa 5.6g premalo vrti, jedva 10000
Zatim ubacujem rolice 5.2g i evo veselja. Krece na 11000 pa padne na 10800 i tu vec ide extremno, tocno kako sam i ocekival. Mogu reci da je to dobro sada. Svjecicu sam gledal i djeluje ok, malo gori na minusu ali to je cesto tako pa se ne zamaram. Samo neka izdrzi testiranje.
Ali to je midrace i ne oprasta pogreske. Najdenom se samo ugasi u voznji.
Stanem i pregledam dali su crijeva na mjestu, sve izgleda ok. Pokusam upali i upali odma, tako krenem doma ali trokira jako.
U potragu za kvarom krecem od svjecice i imam kaj vidjet. Izgorila je
image hosting servicePada mi mrak na oci, pa se odma bacam da otvorim termogrupu da vidim kaj je sve nastradalo.
Ajde da i ja jednom imam srece u nesreci. Klip i cilindar bez ostecenja, a na glavu se zaljepilo par tockica metala koje sam lako ocistil posle.
Uglavnom uspio sam obavit testiranja koja sam mislio. A ovakav setup svejedno nisam mislio vozit jer ostali djelovi nisu pouzdani, mislim najvise na radilicu. Zato vracam skuter u onaj setup koji je bio.
Due+ i rekord sa karbom 17.5 ta setup mi najvise odgovara za sada jer je malo pitomije i vrti se samo 10000