Jeli to sve bez otvaranja blokova?
Sad mi je ža što sam svoju rastavija i proda dijelove
Mrale, situacija ti je ovakva.
Originalnu masinu sam vozio do nekih 30 000km BEZ IJEDNOG KVARA, osim sto sam spalio 2 dizne jer nisam znao rukovati s njima.
Zatim sam dao tu masinu burazu na Nrg purejet i on je vozio do 43tkm i tada je propisala vodena pumpa, i dalje bez drugih kvarova. Nakon toga sam je izvadio i stoji mi u steku kao eksponat.
A na runnera sam ustekao tu sa Nrga jer je imala 7tkm i odmah sam stavio polini kit s kojm sam imao problema i narusio mi je purejet reputaciju, ali sreca samo polini je zamorce (karike, bolcnq, brtva glave). To sam dotjerao do nekih 30tkm i s tim sam prosao cijelu Hrvatsku.... zatim mi je radilica pocela zveckati i izmjenio sam opet polovne blokove s 9tkm i stavio sam DReva., to je bilo prosle godine.
S karbosima 70ccm mogu prec 10tkm i sve zdrobim, s purejetom 4x vise mogu prec, i puno je pouzdaniji.
Najbitnije je zapravo da purejet nabire hrpu kilometara, jer da guram, imao bih svega par tisuca km.
I ono jos bitnije PUREJET 50 je besprijekoran, tu ne bikjezim apsolutno nikakve zamjerke i ti me fascinira, a govorili su mi to se mozda tebi ne desava, ALI FRENDIC to se ne desava na desetcima purejeta!!!
. Zapravo i 70tka bi bila da radis manje kilometara pa ne ubijes radilicu na 40tkm sto je respektabilno, i jos da je netko laksi to bi duralo pitaj boga koliko...
I tko je se god bas opredjelio za purejeta, i trazio me pomoc, izasao sam maksimalno u susret i nisam dozvoljavao da prica neslavno zavrsi (to ti je ona scena u Titanicu kad mutavac zgrabi svoje dijete od ljudi kojo su prethodno nasli i spasili to dijete, i lik otrci u nepoznatom smjeru koji ce uskoro biti potpoljen i tu prica zavrsava, dakle ne vjeruju, ne razmisljaju, ne traze argumente), tako da danas ima dosta purejeta koji su pod mojim nadzorom i jako sam zadovoljan kad dobijem feedback koji je neopisivo pozitivan, i naravno, svi skupa se rugamo vlasnicima karbosima jer pacenickih prica ima na pretek tipa kad susjed susjeda podjebava, a ovaj drugi je brijac