Mraleee, a slucajno sam nasao neke materijale pa se letimicno edukovo, bome ima dosta toga zanimljivog koliko sam uspio prelistati u desetak min...
Plan mi je nabaviti neko avionce, savjetuji me da ulozim sve pare u zestoko skuterce od 90ccm, ali sta ce mi to kada radi na principu BAAAAM, BAAAAM, BLOOOOWN, i jos sa mnom je to extremno vece opterecenje tako da mi preostaje jedno BAAAM i slijedi BLOOOWN engine naravno. Jednostavno vjecno nisam kompatibilan i mos ga jebat, digao ruke jos nakon finaliziranog puberteta jer moras biti kompetentan za skuterce kako te ne bi netko kompetentniji izbrasnario sa slabijim setupom.
Konacno sam saprao skuterce spizvom nakon 8 mjeseci, jos je bilo Albanske i Grcke prasine
Za fanove deracine minowashem. Jeste li ikad deracili skuterce s 200bara i 150℃, izuzetno mnogo zestoko i extremno!!!
Vrlo zestok nivo sentimentalne vrijednosti za skuterce, j****ti mrtvo zamorce pa nece mi kicma fasovati zbog toga. Usput da pitam, jeste li fan zabijanja skutera u komsijinu ogradu, onako iz dosade?
Selna je popustila i pukla je cim sam je pipnuo, vjerojatno sam je pritegao posto vevericu radim po vojnim standardima, ali materijal nije izdrzao...