Diste Mralencad sta ima, evo kod mene s vevericom samo cista uzivancija posto sam je jesenas prakticki ufazio, ali ovo s Mhrom je nestvarno savrseno, ma za Oskara! Samo sjedi i gari, Bridgestonke nove i nemas tu sta, cak ne moras niti tociti jer je sve proslogodisnje
Veverica je zapravo pripremljena za trip od 5000km i preostaje mi samo da zatopli pa da pohabam ovo zamorce.
Daj da hracnem koji dojam o MHR multicu. Znaci taj vario je napravljen da jebacki radi posao na relaciji ler i pun gas, to mi je vrh, za racing stil voznje ovo je do jaja. Od multica 2000 to je mogu ocekivat vise jer je vise toruing, za neki bacvasti spuh, jer stalno zuri s promjenom orijenosa ka visemu.
Uglavnom, prezadovoljan s mhrom, izvlaci me iz situacija koje sam se bojao proci s obicnim multicem jer bih imao delay na prijenosu snage do kotaca...ovaj bas trzne, odnosno SKOCI KO VEVERICA!
I sad sljedeca situacija, mrale moj, od semafora do semafora cesto imam po 90gpsa i kocim ko najveca budala, znaci u onih zadnjih dvadesetsk metara, i neki se Tuljan odlucio trkati sa Seat Alteom XL, i ja ga nekako izbrasnarim, i sad picimo usporedno prema crvenom semaforu, i kako je izgledalo da cu ja proci kroz crveno, Tuljan je proletio, a ja sam se ukopao i usput digao na prednji. Prosli mjesec sam uzivo odgledao sudar, a ovaj put umalo. Tu je najbitnije da nema nikoga iza, inace slijedi extremno tvrdo guzenje, a za ostale, tko ih jebe.
Uvjeren sam da ne znate, ali jedan prednji disk sam izbrasnario, sav onako ljibicast i pohaban je odletio u djubre. Stavio sam jesenas disk koji je kao novi, pogledajte kako je normalno lijep, sjajan i civilan, i takav je bio do danas, jer sam opet poceo extremno kociti i jebati mu majku hahahah
Disk od jesenas do danas oko 14h
Disk od 14h do sada nakon extremne ispostovacine
Veliki sam fan jakih kocnica kad vec ne mogu osjetiti moc masine