Ugledao se na batu Tomija, AL EXTREMNO
Jucer sam swapao vjetrobranka za vevericu, ipak nju znam u bocu.
Polini ne staje od bendixa i zastite tankog crijeva uljne, al skarabudzit cu. Sad je mhr gore i prvi najfriskindojam je vec pao.
Batebog KOJI ODAZIV NA GAS
PUREJET IE POCEO SLAJDRAT!!!!!
MAJKU TI STA JE OVO
Polini ne ide od bendixa i zastite crijeva ulja
Ovo je dosadasnje stanje s multivarok 2000
1. Pokusaj mhr multivar
6.4gr (7.5 bilo na 2000multicu)
0.5mm dodana podloska
Vrti 9400rpm, a gadjam 8700, ali ne prevrtava tako osjetno kao multic 2000,.nabire fino.
Sad idem ubost rolice i probat sa i bez sajbe 0.5mm.
Pokusaj 2.
Sve isto kao prethodno, samo sam skinio sajbicu 0.5mm, sada imam 9300rpm. Prevrtava dost, ali ide j#bo sebe, ne dreci toliko. Idem staviti rolice 7.2gr postomoram spustit za 600rpm na najvecu snagu.
Pokusaj 3.
Bez sajbice, 7.2gr malossi rolice, vrti 9000rpm. Wtf izgleda da ce pasati 7.5gr kao u multicu 2000. Idem na njih sada.
Mnogo sam zadovoljan za sada u fazi ufazivanja
Evo jedan video stelke
Pokusaj 4.
j#bote mhr multivar, stavim 7.5gr i to mu je prelagano
Vrti 8900.
Jebeno je elastican i odaziv na gas je vrhunski, to mintreba za planine i uzbrdice. Multic 200p ima tendenciju pada okretaja i gusenja masine. Ovaj cak okon60kmh djeluje kao da prevrti, al dobar je, jako mi se svidja takav rad.
Sad sam u banani, trebam rolice 7.8gr a to bas i nemam.
Moze i zeleni centralni, a na 2 skutera su.
Hmmm, kako bilo jako sam zadovoljan, jebe majku, pogotovo od 80kmh pa do krajnje koju lakse puni. Izmjerio sam 101gpsa na 8800rpm. Osjecam da je produzio prijenos u krajnjoj.
Idem probat sad polinija , ali ovaj multic definitivno uzimam jer sam jebeno jako zadovoljan samo sa cinjenicom da je masina elasticnija, to mi treba da s gustom saadavam sepertine, a i kod preticanja dobro dodje.
Evo video bez sajbice i 7.5gr, vidi se koliko je prijenos dug da brzina raste , a okretaji miruju. Multivar 2000 ranije krece u dizanje okretaja...
I moram skinuti Ditech ecu posto s njim ima vise momenta . Manke okretaja, stavit cu piaggiov...