I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jako lijepo!Mora da otkida
Ljubo vidi si jos za onaj stari model sica ako te zanima, taj ti ima bolje sedlo, i sjedis malo nize. Ovaj je za malo vece djireve naporan, stalno klizis s njega. Za povremenu i rijetku uporabu je ok, i ima vise mjesta za suvozaca.
Pratim Ja sam ovako zaštitio gumu od piture
Kako dobro izgleda, sporCki probaj samo ovaj prednji blatobran, plastični dio izvuči baš ga bode na sve..Odlično, nabaci koji video da ga čujemo
Odlican poso ljubo, a kaj sa zadnjim blatobranom? Nebudes se valjda i posle rege vozio bez njega?
Onu rupu na plastici di ti je bio cep posude vode mozes zatvoriti sa onim gumenim poklopcem sa dekla.Pase kao saliven u rupu.Linkaj koji si bumper sprej koristio,jer izgleda kao OEM.
Citat: zvonkec92 - 09 Ožujak, 2021, 09:35:45Odlican poso ljubo, a kaj sa zadnjim blatobranom? Nebudes se valjda i posle rege vozio bez njega?Ma uzasan mi je blatobran taj pa sam ga ispilao s flexom
Citat: ljubo46 - 09 Ožujak, 2021, 10:54:40Citat: zvonkec92 - 09 Ožujak, 2021, 09:35:45Odlican poso ljubo, a kaj sa zadnjim blatobranom? Nebudes se valjda i posle rege vozio bez njega?Ma uzasan mi je blatobran taj pa sam ga ispilao s flexom kod starijeg runner-a ni nema druge opcije, a kad spiliš i očeš vratiti, treba drugi ja sam ga isto uvijek maknuo..