Mogao si odmah ubaciti amortizer i u desni tub.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Razmisljao sam o tome,pa odustao.Citao sam da onda vilica bude pretvrda.
Nyzvo-Budemo vidjeli kako ce se ponasati.Ide od Powera volan gore da mogu OEM utezi volana ici gore.One sto sam lakirao u crno.
Jucer je odradjena vilica.
Sve je iznutra pobrisano od stare masti.Odredio sam mjesta busenja rupica prema gornjoj piksi.Tocno je u razini pikse,da bi se kasnije stiskanjem tubova moglo podmazati iznad i ispod pikse.
Rupe su 6mm,sastrane je obruseno fleksom da se mogu povariti matice.
U medjuvremenu dok sam cekao da se kum vrati s posla i povari mi matice sam poljepio trakice na felge.Malo selo tuninga mora biti i time sam sto vise htio ubiti razlicitost felgi.
Matice su navarene i krenulo se u reparaciju vilice,tu nema puno slika i nije slikano po etapama,jer su mi ruke bile masne.
Doletio je i dacerovs,dofurao Karlovacko i malo asistirao.Ima nesto slika sto je on poslikao.
Imao sam dva problema,prvi je da se nakon varenja jedan tub malo utisnuo i piksa je blago zapinjala,tako da varenje matica nije najsretnije rijesenje.Malo se spanalo serafom i varilo dodatno da se ugrije pa je to doterano na bolje od onoga kako je bilo.
Drugi problem je bila cizmica,kad naserafim seraf bez nje ide,kad stavim njega i zaserafim provrti i neda se stegnuti.Tako da je odrezan seraf,namazan loctiteom i stegnuto maticom odozdola,sad drzi kao i kod orginala.
Vidi se gore na slici da je ta cizmica namazana loctiteom da bolje drzi.
Naravno moralo se to isprobati stiskanjem,po meni radi odlicno.
Dalje sam skompletirao cijeli "prednji kraj"
Nosac celjusti je pofarban kad i vilica.
Celjust sam reparirao,klizaci ocisceni i podmazani,klipici pocisceni,klizaci plocica ispolirani i stavljene nove sinter plocice
Sve je poslozeno na vilicu.Sad sa novim plocicama se celjust neda ustekati na disk,pa je pobrusena celjust na dijelu koji je smetao,sad sve ide.
Postavljeni su bobina,cdi i pocela se spajati instalacija.Jos moram regler spojiti.Uzeo sam i prekidac za svjetla,da se mogu paliti i gasiti.Moram jos i zmigavce spojiti na dvopinski relej koji je Nyzvo donirao.
Zelena od gasenja je slozena na orginal dzek na instalaciji.