E sad utisci.
Skuter se jako lijepo vozi,iznenadio sam se,jer meni trenutno vise pase nego dok je bio 50cc.Gume su fenomenalne,po suhom je osjecaj da je granica visoko gore i da se moze brutalno polegnut.Po kisi sam isprobavao dok nisam naletio na zebru u ubrzanju sa 60-70km/h i napravio powerslide
,ali kocenje i drzanje je odlicno po mokrom.
Power je na glasu da se super vozi,ali meni je ovo zesce od powera.Ima vjerovatno utjecaj sto su na poweru gnoj gume,a ovdje vrh.
Vibracija nema puno,rekao bi u rangu serijskog sr-a/sp-a.Sad kad su dosle plastike gore nista ne zvrnda i ono nacukavanje kod otpustanja kuplunga je zanemarivo.
Imao sam puknuce posude vode,pa je Zvonkec donirao drugu,to me toliko razveselilo jer ima dva sata drkanja da se prednja plastika upase i postelaju luftovi,doslovno je sve na milimetar.
Temperatura u voznji je na sredini skale,kad ga se dobro izgasira i stane pali ventilator,termoprekidac je ispravan i u trenutku paljenja je koliko sam vidio 80c,a ugasi ga na 70c.To moram jos ispitati.
Radio sam nosace za ralicu,da to lici na nes kad se sastavi.
I kako to izgleda upasano,bolje od tog sa ovim kilerom nejde.Sa boka sam naslonjen na kiler,far je na 2mm od ventilatora,zice su mukom propeljane da ne smeta nicemu i tak...uglavnom gimnastika zesca.
Ralica je na jednom dijelu di crijevo od vodene pumpe ugrijana i zapigana prema van,jer nije moglo sjest na zakacke zbog crijeva
Danas u voznji na povratku doma mi se celjust prednja odserafila,cuo sam da nes lupka kad stisnem kocnicu.Sreca imao sam imbus sa sobom,pa sam stao sastrane i stegnuo to.
Ujutro sam stavio napunjen aku na 13v,na povratku sam imao 11.2v i xenon se ugasio.Nezz u cem je problem,ocito regler ili namotaji nisu ispravni,morao bi drzati napon,bez obzira sto je aku slabiji nego bi trebao bit.
Trebam neki savjet,di kopati,sta traziti ili mjeriti?