Jucer se radilo...
Na kraju sam odlucio i jedan dekl ofarbati u crno,imam dva kom pa cu vidjeti koji ce biti vise sexi.Pa onda i ruckice kocnica i utege volana.Kupio sam samo dva deci boje,sto je teska knapara.
Dekl u fileru i spreman za lakiranje
Onda se polakiralo.Dvije felge,dekl,ruckice kocnica i utezi volana.
Predvecer se sklopila masina
Lezaji u blok(malo mutne slike,sorkać)
Onda i radilica u blok
Otkoceno cekicem odmjerenim udarcem i evo video kako se to vrti
Upucani semerinzi na mjeru,tj.poravnati sa blokom uz ciscenje vanjskog dosjeda sa nitrom i mazanje masti po unutarnjem ringu.
Uslijedilo je stavljanje iglicastog i bolcne uz podmazivanje i provjeru lufta,sve je stimalo,pa sam ubacio klip.
Evo i jedne slike sa ubacenom krpom.Ubacujem krpu radi sprijecavanja da C osigurac odleti u blok,ako vec odleti.
Ako tko ne zna(ja nisam znao)karike su konusne u jednu stranu i kod ubacivanja karika na klip treba pripaziti.Konusni dijelovi karike gledaju prema gore.
Nabacen za pocetak 0.6 dihtung kojeg je trebalo obraditi.Sirene su donje rupe da moze na brezone.Nakon toga je legao i cilindar.
Stavljena kineska kopija malossia i provjeren squish.Dobijam 0.85-0.9mm squish,ali nailazim na problem.Glava je iznutra manji FI nego cilindar.Glava je na mjeri 65mm,a cilindar je 65.6mm i imam zub od 0.3mm koji dolazi opasno blizu klipu.Na tom dijelu imam samo 0.3mm zazora.
Tu sam stao.Opcija je pobrusiti glavu iznutra na mjeru 65.6mm ili ici na veci squish,sto bi izbjegao,jer gadjam kompresiju od 11.5:1.
Tako da je trenutno glava skinuta i ide na obradu,pa nastavak radova.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk