Evo ja ću napisat kad neće nitko.
Prošli tjedan vadim Vespu iz šupe i zapnem s lijevom ručicom od kočnice na vrata i naslonim se svom silom svoje težine i naravno - pukne ručica na pola. Odem u Oranice u Moto 01 i kupim novu - 75 Kn. Dođem doma, rastavim staru i skužim nova ne odgovara. Pogledam na vrećicu od nove, ono stvarno piše "ručica kočnice ET, LX lijeva". Pizdim, j**** im mater jer im nije prvi put da su me sjebali sa krivim dijelom. Odem danas kad oni se nemogu čudom načudit ručici kak izgleda i ne kuže koji K. Ja uzmem ručicu i prođem sve izložene modele - ni približno ne odgovara niti jednoj!!! Ništa, uzmem lovu i odem u Mondo - imaju, 67 Kn. Na vrećici piše "ručica kočnice LX, FX, lijeva. Uspoređujem sa starom polovicom - paše. Odem doma, mijenjam, guram feder, j**** se, mali prostor, znojim se, neide mi, popizdim i srušim Vespu na drveni zid šupe. Gledam štetu - ništa!!! Super, vadim Vespu, ponovno guram feder - iz prve!!! Složim far, retrovizore, uzmem krpu da obrišem šta sam zasro i skužim da je u onom rušenju puko lijevi žmigavac. JBMTMTR!!!! Naručio sam novi, 135 Kn. U Moto01 više neidem.