Ma super. Šta su sve oni prošli ali to je fakat bilo Vespa vrijeme (80-te).
To ti je ona ekipa iz AAMK Sveučilište. Tamo im je ustvari odgovaralo jer su izlazili u Kavkaz (Kavez, Kaz...kako hoćeš) kao i svi Vespisti i ostali motoristi. Kažu da se kod nas nije radila tolika razlika između motorista i vespista, oni su s Vespama išli i na Grobnik na "Veliku nagradu Jugoslavije" i sve 5. Niti su se kačili s motoristima bilo gdje.
Što se tiče Eurovespi, bili su svugdje, donijet će mi te neke naljke i bedževe koje dobiješ na Eurovespi. Njegov drugi Vespa friend nije došao a on navodno puno više zna i ima (bio tajnik a sad je knjigovođa) tak da mi sljedi još jedan duuugi razgovor.
Ma super ekipa totalno. Brijali su po moru cijelo ljeto (jebiga, svi su bili studenti). Samo rekao mi je da moram shvatit jednu stvar. Bilo je njih par koji su fakat brijali na Vespe ali ostali su više brijali na trend. I naravno, jer su komadi padali na Vespu. BTW, Vespa je tad bila jedini skuter tak da možda masa te ekipe nebi ni kupila Vespu. Ovaj drugi lik koji nije došao sad vozi Beverly. Inače, po Vespu se moralu u Sloveniju i čekala se do godinu dana.
Ma pričat ću vam danas...