Da si živio u 60-im, sa ovakvim bi stavom popljuvao i Vespu i Primu.
Što se mene tiče, MP3 mi je ružan al ova prima što se prodaje u oglasniku mi je ružna u pm i nema puno veze sa tvojim postanim fotkama.
kaj bi reko u 60tima? da ocu da mi vrate kočiju? ziher....
ovak, jedina stvar (i najbitnija) koja vespu razlikuje od ostalih skutera (do smrti corradina d' ascania) je ta kaj su vespu radili konstruktori aviona, a ne konstruktori motocikala (nazovimo ih tak).... ako se gleda kompletan pristup onda i danas (pricamo o dizajnu, ne voznim karakteristikama), po mom misljenju, to je nebo i zemlja..... neznam ko ce se samnom sloziti, ali najplodnije godine dizajna auto-moto industrije su 50te i 60te, i iza tog stojim sa svojim mandatom.....
to su u najmanju ruku timeless stvari, dakle vrijednost im je vjecna, a ovaj danas dizajn ima rok trajanja, i to je vidljivo iz aviona... poglete sve nove aute, za rijetko koji se moze rec da ima neku vjecnu dizajnersku vrijednost, ima trendovsku, ali niposto na duge staze.... a kaj se tice revolucije sa mp3, usporedio bi ju sa revolucijom mini-disca.... meni taj motor uopce nije nekaj tipa "stani-pani", jedino kaj ima ta tri kotaca...
a ova prima iz oglasnika je ista ko i ova na fotkama, samo kaj je fotkana s boka....