Uff danas je bio jebacki dan.Prvo sam rano jutro poludio na najjace.Jucer Corectora izdavim kako i sta spojiti i covjek si da truda i sve mi do detalja objasni(svaka cast Pero,hvala ti),ja to sve sebi zapisem da odma od ranog jutra napadnem.Kad ono ja sve neke druge boja zica imam.E onda sam ga opet izmaltretirao i covjek mi sve objasnio.
Pa sam ispeljao vozilo i krenuo lagano raditi
Navratio je dacerovs pa mi je pomogao vilicu ubaciti da se ne patim sam.
Gornji lezaj volana je bio rasipan,pa sam ga skinuo sa Powera za dijelove.
Lezaji su oprani u bengi i na novo podmazani
Vilica komplet ustekana i stegnuto
Stavio sam i volan sa Powerceta radi utegica volana i novopolakirane rucice kocnica.
Spojio lajtung i isprao sistem da sam dva puta propustio ulje da ispere sve.Nakon toga odzracio kocnicu
To je to sto se tice prednjeg kraja
Onda sam se bacio na struju.Slozio nosac reglera
I lagano krenuo u spajanje.
Tu je dosla ekipa,pa smo se bacili na posao.Svatko je nesto radio i brzo smo ga skompletirali za prvo paljenje.
Pa evo i prvog paljenja
Tu smo uocili da antifriz slini na poklopcu glave,pa to trebam sanirati.Druge stvari su okej,masina ne udara u ramu,selen fino upija vibracije.Malo vibrira,al sve visi sa skutera i klaparaju plastike koje su gore.
Odzracili smo sistem,jos naknadno ubacili airbox i jebali smo mu kevu svi po redu.Moraju karike sjest u nikasilu
Pa evo i par videa
Htio bi se zahvaliti svima koji su dosli na druzenje i na pomoc u vidu serafanja ili sam ih zagnjavio putem telefona.Da sad ne nabrajam,znaju oni sami koji su