j#bo pas mater talijansku piaggiu u po picke!!!
Prekjucer sam JA skuzio ODJEDNOM neke vibracije po skuteru, pocela mi vibrirat i prednja lijeva plastika, rekoh JA sta je ovo, koji ovo djavo. Pogledam JA na sat, i rekoh ma tu su 63 hiljade, veverica mi je omatorila, makar se JA pitam koji k**ra*, pa seleni su stari 2 sezone, i tako ti JA okrivih pohabane plastike, razdrndalo se, pa ima cvrcaka...
Dan kasnije, odlucio JA sam staviti mrvicu teze rolice i provjeriti remen. Zaticem ogreban ventilator iz cista mira, ali samo na 3/4 kruga. Bjesnomucno fleksam deklo, nek ima tolerancije. Taj dan me je bolio kirac za talijansko zamorce i samo sam zatvorio to sve s ciljem nek se sve sjebe.
Zatim sam se JA probudio i shvatio da radilica nije u centru. Bogami tako je i bilo, radilica skace ko veverica s grane na granu, ide po X Y Z osi. Evo pogledajte j#bo je otac.
I tako sam ti JA, odmah uzeo polugu i rijesio da je ufazim, ali sam se skulirao i rekoh, ajmo ipak malo razmisliti i da me bas ne bi toliko k**ra* za jebeno zamorce.
* Suhi, ne otvaraj jos sampanjac!!!
I pazi sad ovo. Gledam malo JA, onako bezveze,a zapravo sam u fazi skuliravanja, uzmem subler, malo mjerkam koliko di sta i kako... i stegnem radilicu onako s rukom bez blokatora i zavrtim, kad ono, RAVNO SVE ZA OSKARA!!!
Stegnem je na 4.5kg, kad ono, kurcina, opet lamata. I tako par puta, cudim se ko pura dreku.
Vrtim film, pa j#bote pas, nisam jos nikada iskrivio radilicu, i definitivno se prisjecam trenutka kada je samo odjednom zavibrirala masina, i to nakon povratka iz Senja u jednoj voznji tu i Zgu. Znaci desilo se ispigavanje u voznji!!!!!
Ovo je zestok i podmukao slucaj!