Sutra ce biti tocno 1 mjesec otkako sam stavio novi piaggio oem remen i centralni feder, te postelao gramazu rolica i dtavio sam novi zupcanik uljne NA radilici.
Proslo je 5300km.
Zamjenio sam svijecicu onako preventivno, i ugradio sam nosac masine od nrga MC3 jer su seleni malo popustili u originaknom nocu, a i dugi nosac od runnera vise nikada necu voziti jer narusava performanse.
Za sve ostalo, nisam pipnuo bas bas apsokutno nista. Osjeti se da je remen uzi, ali skut i dalje jebeno drzi radne okretaje po najvecim vrucinama, jer jucer sam ga drzao pun gas neprekidno... Malossi bijeli centralni je izgleda jeben, ili mozda cak doprinosi oiaggio original remen koji je odlican po pitanju drzanja okretaja.
Stari Runner, sa starim modelom sjedala, i uvaganim ovjesom, s tim da napriied obavezno moraju biti teleskopi, po meni je jedan od najudobnijih skuteta u toj klasi. Recimo Nexus i Beverly su mi banana naspram njega, o motorima da ne govorim, a i Pezo Elystar je u banani iako je onako na prvu jako udoban.
Nakon 5300km, opusteno mogu ici dalje i nisam uopce rastrgan, a afiniteti se samo povecavaju.
Makar sada imam drustvo za trip u dvoje, a tu mi Runner lagano ispada iz igre, i nalazim se u jako nezgodnoj situaciji, tako da za tu priliku razmisljam o necemu konkretnom, a zapeo mi je za oko motoric Yamaha Tracer 900...