Nije stvar da ce trebat za ovaj motor, taj set dihtunga pase na vecinu kineskih kvadova 200/250cc AC kakvog takoder i imam ( osim dihtunga glave logicno jel posto je veci klip ) i na 97% 125-150ca na šaltung tipa moj coper ili neki drugi oblik, a pogle si kolko taj isti set kosta npr u Medo stilu, Moto Centru i slicnim "zastupnicima" za kineze. Kad vidis da cigani posebno samo dihtung glave cijene 150-200kn ili samo jedan dihtung izmedu blokova 45kn a tu cjeli set dobijes za 24kn dode mi da ih pokupujem sve kolko god ih ima na lageru u kini i cuvam za nedaj boze kad zatreba da imam. Da ne spominjem ove sitne dijelove tipa gumice ventila koje smradovi cjene 100kn dvije, ove sitne O ringove koje nigdje nemres nac, dihtung za auspuh koji nepase od nicega nego samo od CG masine. Nevideni lopovluk, vec duze vrijeme nista ne kupujem po hrvatskim lopovskim ducanima osim onoga kaj bas moram ili kaj moram po mjeri kupovat pa dodem u ducan sa sublerom.
Mozda cu za koju god imat neki drugi slican kinez sa istom masinom koju ce trebat slagat, mozda mi uleti neki jeftini za malo poslozit i frknut dalje, pa necu za takve situacije placat djelove zlatom.
ŽIVIO ŠTEK !!!