Da znas da cu da postavim neke slike ovde da vidis koja je razlika,inace temu ne otvaram posebnu jer sam ja pratio tvoje slike i po njima radio 😊 ali samim tim nisam slikao tako opisno sve sto sam ja radio. Ali da nisi ti postavio temu,ja bi i dalje vozao 125cc a razlika je oogromna. Jedino sto neznam dal zbog povecanog kompresionog odnosa,ali sad ne moze da se zavrti na bas visoke obrtaje. Ali sam promenio lancanike,a promenio sam i zupcanik na radilici i korpu lamele,stavio od apolla 250,sve pasuje samo korpa ima manje,a zupcanik na radilici vise zuba pa se promeni ceo odnos. A jos da kazem,a i stavicu slike,razlika u agregatima je ta sto moj agregat ima lanac koji okrece bregastu,i sam8m tim je i radilica na toj strani kraca jer nema onaj zupcanik nego mali lancanik. Tako da sam morao da obradjujem i skratim osovinu na toj strani...onda je i cilindar drugaciji jer ima otvor i klizace gde prolazi lanac..a da ne pricam kako je nov cilindar vislji i kako ne postoji lanac koji pasuje posle zamene cilindra od 125 na 200cc,nego sam se snaso tako sto sam dodao 2 alkice na rastegnuti lanac,jer na n9v hvali taman nekih 2mm da dohvati lancanik bregaste,a na rastegnuti,koji se inace baca,taman dohvati oba lancanika...