Ma kreatin je tak-tak, pio sam ga neovisno o treningu a na kraju drito 30min prije treninga...mali ali mali pmak u snazi je bio...baš mora biti prah za to namjenjen...budem pronjuškal malo o tome kaj si mi dal...
ne znam zasto toliko briješ na snagu,mislis se baviti powerliftingom??
ja sam isto cijelo vrijeme prije isao na snagu,dok mi član Josip nije isprao mozak i zahvaljujem mu na tome jer me opametio...kad dolazis u teretanu cilj ti je izgraditi tijelo a ne ego ako se ne varam,ili tako reći kvazi bildera koji natovera kilaže pa hoce biti viđeni od strane ostalih a to sto nepravilno izvode vjezbu nikom nista,i da izvode pravilno ne vidim logiku koji je cilj napraviti 1-2-3 ponavljanja
prije sam ja tako cijelo vrijeme vjezbao i isao na snagu pa uopce nisam napredovao a to se pogotovo vidjelo na prsima gdje sam forsirao bench press i izigravao kurajbera,nakon sto mi je josip dao par savjeta na bencu ne prelazim 50 kg i to u 1. seriji nakon zagrijavanja,pa onda smanjujem kilazu postepeno,malo me ekipa čudno gleda ali ne jebe to mene ni 5 %,samo cu ti reci ne da puno vise pogađam misic nego je napredak nevjerojatan u svega par treninga,a ovaj trening sa ajmo reci malim kilazama ispišam krv dok ga zavrsim dok je onaj di su bile puno vece kilaze bio duplo laksi...
a posto je tebi cilj napredovati u izgledu ne vidim razlog da forsiras sa snagom,treniraj mind muscle pa ces vidjeti kako rastes