jebene ruke imas...trica rulz
daj leda slikaj
fino je to
Fala ljudi, a dela se, ja mislim da mi je trica od benča, jer mi je on glavna vježba, kad su prsa na redu najveći gušt mi je benč(ravni,kosi,kontra) i još k tome one dvije sprave za prsa! Bum slikal, bum rekel bratiću nek mi slika leđa
Ivan - ne, to ti izraste na ruci kad okreneš industrijski fen koji puše 600°C prema sebi i još si ga stisneš na 2-3 sekunde
Malo se šljakalo sa ljepljenjem naljepnica u firmi i evo odmah sam si složil pi*dariju! Tad mi je vježba za biceps nastradala, 2 tjedna sam preskakal jer me je stezalo u pizdu materinu!
Tek sad sam početnik u teretani jer sam počel kužiti neke sitnice, no daleko sam od ozbiljnog vježbanja... No fala Bogu na ovoj temi i ljudima dobre volje
Evo malo bum napravil test sa mass gainerom, bratić je uzel 7kg za sebe, pa bum ja probal turu od tjedan dana, da vidim kaj bude
@ cameosb - ma velim ti, pal sam sad 2kg, a prsa su mi očito dobila po piksi! Vježbam ja prsa, i to mi je najdraže, ali jebiga
! Moram početi više sa bučicama i razvlačenjem, možda i na krosu malo rastezat
Ovo je 90% rada od ovog gore kaj sam Coku napisal, trebal bi neke sa bučicama ubacit!