evo iskopo sam neke ajmo rec novije,1. slika je stara mjesec i pol a 2.je nedavno uslikana...
http://imageshack.us/photo/my-images/832/picture259v.jpg/
ova 2. slika je ipala neasimetrično,nisam dobru pozu uhvatio ali inace je sve jednake veličine
http://imageshack.us/photo/my-images/27/picture271c.jpg/
nisam kreatin od 5 mj. pio,mozda ga od sutra opalim 2tjedna po 10gr taman mi je toliko i ostalo pa cemo vidjeti,inace na mene jako dobro djeluje
Oo ide to!
Ma sad još ovaj mjesec idem bez suplemenata, samo čista snaga, a onda idem po praha i tad krečem za ozbiljno, jer nema pomaka bez praha...minimum je protein+mas gainer+kreatin...a sad se još moram informirat oko ostalog, jer su to sve stvari za prije ili poslje treninga i za prehranu mišića, ja bi uzel sad još i za snagu tijekom treninga...
Prodal sam zweitakta i sad moram nać neku zanimaciju, a lagano dolazi zima
ma ide ali dosta sporo nema vise ko na početku da buknes na brzinu i mislis da ces tako rasti cijelo vrijeme,sada sve sporije...i slažem se sa tobom u potpunosti da bez praha nema nista,sad cijelo vrijeme pijem samo whey i deks poslije treninga ali to je nista,od kada sam prestao piti kreatin nema nekog velikog napretka i počmem gubiti motivaciju,ja sam u početku sa kreatinom bolesno narasto i ostalo mi je dosta toga...dao sam si zadatak od 5 mj. da jurim neku formu bez kreatina čak sam mislio i whey izbaciti i samo se prehrane uhvatiti ali vidim da nista od toga,morat cu ponovno sa kreatinom par faza opizditi pa bude to jos puno bolje...
mass gainer iskreno nikad nisam koristio ali bi mozda trebao jer nikako da nabacim jos koju kilicu bez obzira na prehranu...iako sam cuo da je dobitna kombinacija u shake-u:mjerica wheya,dekstroze,bcaa,glutamnia i kretina i da se od toga jednostavno mora rasti...iskreno nisam probao,treba to i financijski sve izdrzat,ali cu ubaciti kreatin prije i poslije treninga sasvim dovoljno da na meni napravi pomak u svega 2 tjedna...jedina sreća sto dobro reagiram na njega...
iskreno za snagu se ne zanimam previse,treniram mind muscle...i uopće mi nije važno koja je kilaža,vazno je da dobro pogodim misic i da rastem za sada je dobro,dok sam radio snagu rasto sam ko k**ra* kada vidi babu sa ovješenim sisama do tako reć bikini zone
član Josip mi je dao par savjeta kojih se držim,dobro je za sada