ako stane, prvo probas pojacati kilaze s kojima radis, ako ti tvoja kilaza pocne padati kao meni u tom slucaju, smanji tezine s kojima radis
i mozes ti ici bez jbmt na 105, jer ja na 184cm kad sam imao 95kg sam bio taman, i jos koja kila gore je mogla u nogama, alito je druga prica
ma stvarno sam sve pokušavao i dan danas mi nije jasno kako mogu stajati na istoj kilazi vec par mjeseci,a jedem 7x dnevno!!
ajde sad mi je jos jasno kad sam smanjio UH na minimum ali prije toga je bilo bolest koliko sam jeo riže,krumpira....
necu jos sada nista pokusavati da se ne usvinjim pred more,od 1.8 krecem pa cemo vidjeti kako ce to biti do 4./5. mjeseca...
105 kg mi previse,ja sam visok 186/7cm,sa 95-6 kg bi bio sasvim zadovoljan,i onda da na defki padnem na 90 kg to bi mi bilo ko sisa...
ne znam jel moguce da stojim na istoj kilaži sto ne radim noge,znam da sigurno utječe ali bas toliko?
radio sam prije noge,ali sam zbog zdrastvenih problema morao napraviti veliku pauzu i sada krecem ponovno ubaciti noge kad se vratim...