Jel mozda netko od vas ikada imao duze vrijeme problema s vratom??
Prosle godine tocno u ovo isto doba sam poceo osjecat konstantnu napetost, u vratu i bol kao da me netko vuce svom snagom nesto slicno,I pucketanje....i nakon sta je postalo nemoguce zivit doslovno, Odem u doktora, posalje na fizikalnu, i kao razlog brz rast pa eto kao posljedice, jos + lose drzanje, reko ajd dobro, konstantno setam, sjedim vozim motor, bicikl pravilnom kicmom da bolje ne moze, Teretanu morao prekinit zbog velike boli, Pa sam radio vjezbe za vrat koje su mi oni dali itd...Uglavnom nista od toga dok nisam isao u neke babe poznate u nas inace, ivanisevica oporavila itd... Spasila me, i taman doslo ljeto, Konstantno sam plivao, plivao i plivao, Puno mlijeka i voca kao sta mi je tad savjetovala ta baka, I bome osjecao sam se od 6mj. sve do prije par dana kako se kaze ono ko od brda odvaljen , I derao stalno samo zgibove, plivao puno, i vozio bicikl na velike relacije, Bas ono pun sam sad kondicije, i imam vise i snage malo sam se i popravio sta se tice ramena i nogu, I sad opet ce me sjebat vrat izgleda poludit cuu,
Jel itko imao kakav slican problem da zna do cega je???