danas je pristigao paket sitnica koje su me obradovale....
Semerinzi za prednje viljuške 40-30-8/9 u Athena pakovanju, komplet ostalih semeringa, koji sadrži za radilicu par Corteco, za zadnju osovinu točka i osovinu primara, za vodenu pumpu ako je uopšte bude i dva para zaptivki za prednja i zadnja kočiona klešta kod klipova, ako nisam još nešto propustio...
pristigle su i zadnje kočione pakne malossi koje snimam već jedno vreme, definitvno ne ide prerada na zadnji kočioni disk, verovatno zbog težine celog skuta... hahh... i opredelio sam se za FAG ležajeve.. na slici su 6201ZR C3 za prednji točak, 6200ZR C3, za prenos koje moram otvoriti, i 6203ZR C3 za osovinu primara i zadnjeg točka, ovde kod primara isto moram jednog otvoriti...
malo me buni što je u originalu za osovinu zadnjeg točka bio SKF 6203 isto ZR tip zatovoren ali ne sa metalnim plaštom već sa nekim plastičnim relativno mekim plaštom, pa sve razmišljam da su taj namerno takav stavili.. tu moram još malo razmisliti...??
i dva para za radilicu od kojih se moram odlučiti ili FAG 6204 C4 ili Koyo 6204 C4 sa poliamidnim kavezom.. oba para mi deluju vrlo ozbiljno...
Hebo teflonsko kočiono crevo je stiglo još letos kada je rađen Matrix, nabavio sam Ferodo pločice napred za brembo, pa će taj komplet biti spregnut...
TNT PHBG19 karburator, kopija dellorto 19-ke, racing tipa, untra je klipić sa kosinom 50, atomizer sa šeširićem i W9 igla, unutra je 75 dizna M5, u pakovanju su poslali i 65,70,80,85 i 90, kao i ručni saug i saug za sajlu i dve lulice pravu i krivu pod 90 stepeni, ne znam komentarisati ovaj karburator dok ga ne testiram, testirao sam YSN koji je isto kopija racing-a i odlično radi, vlo dobar odziv već na malom gasu... evo još jednog znaka da mašina neće uvek biti za trke, planiram da imam replica setup za svaki dan... Karburator je na vrlo dobroj cenovnoj ponudi...
evo i RMS disk prečnika 200mm, za sada imam ovo kupljeno ranije, pa videćemo da li ostaje na motoru i kako će funkcionisati, za oversize 260mm nemam sada 120e...
pošto mi je bila pukla oprugica na ručki uspelo se i to nabaviti za celih 20din, za čudo od free-a odogovara, vrv je domino ručica i na njima....