27.11.2020 - dan tragedija.
Prvo krenem lagano složit plastike, da si pogledam u koju kombinaciju boja bi mogao složit sve. I tako, malo mučkam se, nečkam između crne, plave ili narančaste. I tako padne odluka na narančastu. Cool. Idemo raditi pripreme!!!
Pukne mi šprica tokom čiščenja. LUUUUD...
Skinio sam i pobrusio ručke kočnica. Mislim da ću svejedno nove naručiti. Ove su mi ama malo krive i tresu se, no htio sam si pobrusiti da vidim kako je to. Uz put sam ih spremio i za špricanje...
Malo po malo, sitim se da bi trebao i bočnu nogaru riješiti također. Pobrusim i nju ali samo donji dio. Spremim je za špricanje.
Odmah kad sam krenio slagat skuter, želio sam ovo napraviit. Kad bude dvobojan, udubina na blatobranu ide u drugu boju. Tako evo i pripreme za špricanje.
Ubacim sve u auto, i krenem lagano u svoju komoru, i pripremim lagano sve za špricanje.
Promijenim diznu na šprici koja je bila namijenjena za špric kit. Ispadali mi dijelovi po svuda. pa krenem, testirat, padne razrjeđivač, pa se skoro razrjeđivačem pošpricao u oči... pa zapeo za dasku pa popadalo nešto dole, pa krenem špricat, i onda mi se krene stvarati pjege, razlije mi se, pa ludd tako, odem čistiti alat, i prolije mi se sve po stolu.. hahahah ... ludnica. Pa sve počistio, pogasio, zatvorio i otišao od tuda sa bez ikad manje volje. Vidićemo katastrofalne rezultate ujutro. E da, zaboravio sam na pticu koja je uletila pa mi pobacala prašinu po farbi.... hahaha ... tragedija!