Nije se dugo pisalo ovdje,ali se dugo nije nista ni radilo.
Obavio sam jedan trip Karlobag-Senj i krenuo od doma sa napuknutim auspuhom,pa je dva puta na tripu puknuo.Drugih problema nije bilo,sve je bilo odlicno.
Kako sam u potrazi za MINT auspuhom vec dugo vremena da bude SM06 bez kata,nisam uspio nista normalnog nac.Cijene su otisle u nebo i jednostavno te sve auspuhe je dostigao zub vremena,pa je pitanje i koliko dugo bude dobar.Ovaj moj je bio savrsen bez crtice,pa ga je vrijeme pregazilo i pucao je malo malo.
Tako da sam odrijesio kesu i narucio novi SITO plus auspuh.
Kako sam kod onog prvog raskapanja vidio da je bolcna klipa dobila zubić,odlucio sam se i to rijesiti,pa je narucena malossi bolcna(malossi zato jer je 3x jeftinija od serijske,a isti vrag)
Uzeo sam ovaj put malossi iglicasti,jer smo nas par dosli do zakljucka da je onaj Vespin iglicasti pretvrd i premale tolerancije i da zato pozdere bolcnu.
I uz sve to sam uzeo OEM set dihtunga.
Kod kolege BP-a sam narucio 34mm granu,pa se i ona ceka da se stavi sve u kompletu i da se jos malko doradi cilindar prema grani.
Kabal lulice novi jer je na zadnjem tripu ispao u voznji.Filter zraka za Aprilia sr50 airbox jer je u planu smontirati 25mm dell karb i manji airbox,da se koliko toliko kamuflira na maloj tablici.