Izbacio sam vodenu pumpu i promjenio komad crijeva koje je bilo naceto.Sad sam se koristio OEM rijesenjem kojeg imaju stari Runneri,a to je guma oko rupe na rami kroz koju prolazi crijevo.
Evo ovo je đumbus koji se nalazi pod podnicom,posto je mc3 mali iskoristen je svaki cm prostora.
Koristio sam bakrene spojnice iz Bauhausa,inace namjenjene vrtnom odjelu,ali su vec 3g na testu i nijedna nije pustila.
Evo nakon izbacivanja pumpe
Pumpa na stolu
Evo i taj komad crijeva koje sam zamijenio i stavio runnerov komad gume
Stavljen nov mikroremen i rabljeni zupcanik vodene koji sam nasao doma.Taj je poglodan do strane uljne pumpe,ali meni ovdje treba da je zdrav samo do vodene pumpe,posto uljnu ne koristim.Zato sam od nosaca uljne pumpe slozio zastitu da zupcanik ne moze ispast.Obrusio komad lima od 4mm,naprešao na škripac na knap u otvor zeljeza,povario i pobrusio.Evo kako izgleda
Polako sklopio ostatak prijenosa i struje,crijeva goriva malo presaltao drugom putanjom da ne smeta airboxu i tako poneke finese.Recimo dodatnu masu sam prebacio pod seraf dekla.Montirao sam i ventilvar 13* nagiba kojeg je Zvonkec jos davno potokario,novi G12 antifriz slozen do -37c.Rolice 13.8gr.Nove serafe auspuha sam stavio jer su ovdje navoji u bloku za serafit auspuh zdravi,pa ne moraju dugacki serafi koji su bili.
Montiran airbox koji je upasan u milimetar,stoji kao na 50cc identicno,samo je otvoren krvavo,ima gore vislje slika...
Evo zgotovljen i provozan.
Jos sam pod dojmom sta skuter radi,a jos nije nastelan sa novim boxom i ostalim komponentama.
Morat cu usporedit sa necim ozbiljnijim,da dobijete dojam sta radi skuter.Za rejs stazu je prebrz prema dole,bio bi lud kad nebi kocio i pustao gas.Prema gore ide preko 110gps-a,a najbrze sto se vozilo onuda u bilo kojem videu je bilo oko 97-98gps-a.