I ja sam nešto postigao, majku mu.
Sa 116kg sišao na 98 za 3 mjeseca. Zadovoljan sam napretkom iako se dosta usporio, pa gledam da još za 100-150 kalorija smanjim unos.
Evo malo statistike:
Ravni benč: 100kg
Squat: 90kg
Deadlift: 180kg
Ono što sam redovno koristio su BCAA, Whey, Creatine, kile i kile preworkout-a. (N.O.-Xplode, C4, Stari Jack3d, Neurocore)
Jedno vrijeme sam koristio Super HD od Cellucor-a, bio zadovoljan ali ipak prešao na Clenbuterol poslije 2 mjeseca.
Znam da nećete odobriti Clen, ali meni je pomogao i obožavam ga.
Evo slika trenutnog stanja. Svjestan sam da nije nešto posebno, ali bit' će, kad-tad.
Pozdrav, ljudi.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/999279_1432511530313024_275578936_n.jpg
Prvo da ti cestitan na skinutim kg
Pala ti je tezina tako da mozes sad bez problema jos smanjit unos, naravno ako ti je u planu topljenje sala ne misicna masa.
Neznan ko te natera, i ko ti je napunia glavu o clenu, i sta ti je stvarno trebalo da to uzmes. Nadan se da si cita i cita o njemu i dobre se raspita prije koristenja.
Znas da je on prvo koristen za tretiranje konja, pa je coviku palo napamet, ajmo ga mi malo provat da vidimo kako djeluje, evo sad se i dan danas koristi. Znas da je jebeno puno toksican za jetru, jos sa tvojim stazom u teretani tijelo ce ti ga jos teze podnit, da ne prican o ostalome. Znas li daje to jedini steroid za kojeg je dokazano da uzrokuje deformaciju srcanog misica(ko sta anadrol uzrokuje rak jetre od duzeg koristelnja) ? Clen je takoder steroid koji je presudia Zyzzu, njegovo srce je bilo deformirano te je stalo, naravno pia je on svasta( pa i clen na 6% bf).
Nadan se da si sve ovo zna prije nego si krenia, al nevirujen da bi tek tako srlja glavon u zid.
Ako ti su ti gorenje masti i izgled bitniji od zdravlja, onda ok, keep going.
A btw, mog si doc lakse i jeftinije do efedrina, il ECA stacka, ostat 6 tjedana na njemu i bog.
@dzeba . BCAA znaci branched chain amino acid.. Znaci vezani lanac aminokiselina. To su 3, Leucin, Isoleucin i Valin. Esencijalne su, znaci da ih organizam ne moze sam proizvest. Jednca celija ima 20ak vrsta aminokiselina, oko 30% su ove iz BCAA. Kad njih unosis u organizam, jetra ne razgraduje sve skupa polako, nego bcaa pusti prve prema misicima.
Leucin je najbitniji od ove 3. Ovaj broj sta vidis doli, 2:1:1, ti znaci omjer Leucin:Isoleucin:Valin.
Leucin ubrzava sintezu proteina(podize nivo inzulina)..
Bcaa se ugl koristi ko Antikatabolik, jer ce organizam dok koristimo BCAA uzimat energiju iz njih a ne iz glikogenskih rezervi, tako da ce i vise vode dolazit do misica.
Utice na povecanje misica(iako malo), al ima super antikatabolicki ucinak.
Mozda san nesto zaboravia napisat!
Sta se tice doziranja ovog, po 10g, prije treninga(15min), kroz trening i odmah nakon treninga.
Valjda shvacas zasto prije i poslje nakon ovog teksta.