Da da, nema vise padanja na marteniske trikove, 5kg u samo mjesec dana i takve gluposti.
Stvar je u tome, sta ti mozes bilo di nabavit suplemente jeftino, samo je pitanje koliko su kvalitetni i oce li djelovat dobro ko i ostali suplementi sa vecom cijenom.
Assault je kao treba radit, ja ga nisan uzea iako ga jos dan danas hvale ajme, ocito da imas visok prag tolerancije.
Tebi je bolje 2:1:1 kad si na masi, nije samo leucin bitan od te 3
I ja se drzim standardnog, Whey+Kreatin+UH, ponekad bcaa, glut mi na masi ne treba, a i unesem ga wheyom 10g dnevno.
Sta se tice kreatina, glupi hvaljeni kre-alkalyn, 99% njegovog sastava je ubiti kreatin monohidrat, dok je onih 1% izmjenjeno i to je kao novo otkrice, drzim se monohidrata jer na mene najbolje djeluje, monohidrat creapure i ja sretan.
E da, zaboravih ti u postu prije rec, za secer, sam maltodextrin i ne radi bas najbolje.
Razlika izmedu njega i dextroze je sta dex digne nivo inzulina na neki srednji nivo, ali dugo stoji dignut, dok maltodextrin ga digne jako visoko, ali kratko ostaje dignut, tako da je kombinacija ta 2 secera ubiti najbolja solucija.
Bas cu probat narucit Glutamin od myproteina da vidim i to cuda
Nije mi jasno zasto je u njih sve bezokusno, nije valjda radi onih 3%.
Ne bude li radia ovaj usrani Ripped Freak, tuzit cu ih