kad smo već lupili u tu temu pa ono da dovršim.. bio sam u posjeti prijatelju koji radio kao profesor tjelesnog u srednjoj skoli. Ima prve i druge razrede
redovno kao i svaku godinu pa ono ajde da vidim kak to oni rade. Prvo kad sam došao od 32 učenika koliko ih je sve skupa u razredu nisam mogao vjerovati na kaj
to liči a usput baš sam pogodil kad su radili one mjere snage na polugodištima. On je samo rekao sad vidi ovo i ja sam samo u tišini ostao gledati. Skok u dalj na onom
tepihu najviše je bio 220cm i to učenice koja igra tenis, trbušnjaci u 60 sekundi 38 najviše, trčanje oko dvorane onih 12min niko nije izdržao da nije stao i odmorio pa se ja
pitam kao i sve vas kaj mislite o tome? ja ne želim nikoga ponižavati ali brate mili imas 16 godina, 15kg previse i trom si ko šaran u kanti od 30L -.- uredno kad je sat bio gotov
svi trk na odmor, cigareta i spika ide dalje. Znaci moglo bi se reci da se od jednog razreda 5 ucenika istice i to zato jer mozda donekle imaju u glavi na kaj lice. Niko nije mrsav,
da ima neku figuru i tome slicno pa i on sam kaže da svake godine kako ima nove sve je gore i sve gore stvari gleda. Cura prvi razred ne može napraviti 10 trbušnjaka za redom
bez pauze a na glavi ima kilu pudra...
Sve je to očito postala neka svakodnevnica, igrice, racunala, alkohol i cigarete sve je to vise popularno nego nogometno igralište i slične stvari. Ja samo jos imam u glavi ono
da jednog dana bude i tome roknulo u glavu na kaj liči i kakav mu je život, iako takvi imaju najviše sreče.
No sve u svemu da, drago mi je da nas ima koji drže do sebe pa makar dva put tjedno i radi toga se osječaju bolje. Nema boljega kad se skineš pred dotičnom
a ona sama veli ti sigurno vježbaš ili uuu vježbal sii.. *ater odmah si ko najača štilovka u ponudi