vidi se da si se proširio u ramenima, struk ti je prirodno malo širi, napakirat ćeš dosta mišića
mah propišao sam krv za ovo a sve u malo manje od 2 godine treninga,i jos sta mi se sve od ozljeda izdogađalo ne mogu da ne budem zadovoljan...najgore mi je bilo ostaviti se cuge,u 2 godine se doslovno ni jednom nisam sašio od alkohola niti kap žeste ili vina stavio u usta,uvijek ako sam i malo popio to je bilo samo pivo koje mi nije nista nastetilo..
a toliko hrane pojedino i potrošeno novaca da ni ne govorim jer sve znas
bit ce,nema posustajanja,samo sada u zadnje vrijeme ide jako sporo,jebiga, sve natural(naravno uz suplemente koji su legalni)
Tako zvani Beginner gains su najveći u prvih 6 mjeseci do godinu dana, to je zapravo po mom mišljenju 70% nečijeg maksimalnog napredka. Znači prva godina ili dvije čine Natural buildera. Dalje mišići dobivaju na zrelosti, puniji i tvrđi izgled, što je naravno i bolje, ali dosta dugo treba da se desi skok na težini.
Treba se čuvati ozljeda, makar kad ih nemaš onda misliš da oprez nije važan.
:
Ovo je dobro rečeno,kod mene je to bilo prvih 6 mjeseci i onda se zavaraš da ces tako i dalje rasti,mos mislit
nakon 2 godine natural,svaki gram misica da bi dobio propišaš krv...upravo zbog tog sporijeg napredka većina se kasnije odlučuje za kemiju,jel?!
To uopće ne treba čuditi,jel treniras ko idiot,jedes,odmaras bla bla a cijelo vrijeme si isti tj. sa minimalnim napredkom...zato treba biti mentalno jak,i staviti zdravlje na 1. mjesto...moze se natural jako dobro izgledati nakon par godina,nikada kao sa kemijom ali svejedno jako dobro...
Točno tako, kemijom se pomiču granice do kojih dođeš nakon 2-3 godine izvrsnog treninga.
Kod kemije ima jedna dobra strana i dvije loše strane, nažalost.
Dobra je ta jer te napravi boljim nego što bi ikad bio kao natural u najkračem mogućem roku, a loša je to da se mora radit u ciklusima.
Tako da individualac 3 mjeseca ili već koji ciklus radi, ima odličan izgled na koji navikne, zatim 3 mjeseca opet "nikakav", neda mu se niti trenirati (pretpostavljam) jer više nije tolko snažan.
Zato ta ekipa uvijek kaže da mu se neda u vježbat da malo odmara, i onda na novom ciklusu opet krene s treningom i kemijom pa se ti čudiš kako on ide u teretanu na toplo/hladno, a uvijek te prestigne u roku mjesec dana, tebe koji si konstantno u teretani 2 godine..
Ali jednog dana će se htjeti s kemije skinuti pa će imati teške psihičke posljedice jer nikad više neće tako kao prije izgledati, a o zdravstvenim posljedicama netreba niti pričati..
toliko snažan kao prije, nemaš motiv