pa kažem ti da se previše opterečuješ glupostima
ne možeš NIKAD nadoknadit suplementima koliko možeš poradit na prehrani i ostalom, to govorim iz iskustva, jer sam osobno trošio do 5000kn mjesečno na suplemente
to ti može i pulss potvrdit, jer ima raznih kombinacija u prehrani i treningu
i molim te ne pričaj više o genetici i naturalnom maksimumu, jer se uvijek može, možda malo brže ili sporije, ali se ide naprijed svakim treningom
nisu to gluposti,jer ja nisam sezonski sportaš koji malo prije ljeta ode u teretanu,malo ojača ramena i prsa i mislim da je popio svu pamet svijeta,ja se ovim sportom bavim malo više od 2 godine,konstantnog rada i odricanja koja su normalnim ljudima nepojmljiva,a to samo znaju oni koji se aktivno bave ovim prekrasnim sportom...meni je prehrana jako dobra s obzirom da idem na faks,ali kad znam da cu dugo biti na faksu,nosim si u posudama mesa i rize pa jedem izmedu pauze,ili shejk roknem,nebitno sada,hocu reci da ja ne uzimam suplemente a da mi je prehrana nije sređena,uzimao ja ili ne uzimao suplemente svaki dan jedem dobro bar 5 dobrih obroka,naravno da nije prehrana kakvu bi imao da ne idem na faks ali je svejedno vise nego dobra u ovim uvjetima
a isto tako i trening sam u zadnje vrijeme podigao na totalno drugu razinu,jednostavno sto vise treniras to shvacas "cake" i sta ti odgovara,jos od onda kada smo zadnji put pričali a to je bilo davno,ne forsiram sa kilažama i ne zamaram se sa time,nego treniram mind muscle sa maksimalnom koncentracijom i pumpom
i ona tvoja rečenica da nisam dosao u teretanu nabijati svoj ego nego izgraditi tijelo,toe to ukratko za sve one koji su dosli izgraditi tijelo,naravno svatko ima svoje ciljeve!
malo ste me krivo shvatili,Bero je to napisao prije par stranica,prvih 6 mjeseci-godinu dana treninga rasteš nenormalno brzo,kasnije sve sporije i sporije,ne mora mi nitko govoriti suprotno jer je ovo istina i nece me uvjeriti u suprotno,ima hrpa takvih primjera a sam sebi sam najbolji primjer...to ne znaci da si prestao napredovati,nego jednostavno da ide sve sporije i da se dobiva na kvaliteti i na čistoći misica...i naravno da možeš izgledati natural jako dobro nakon par godina samo hrpa odricanja i rada,ali nikad ne mozes izgledati ni približno kao se kemijom i amen!Kao sto su ovi na Provjerenom rekli kad je bila reportaža o steoridima,da ono sto se postigli steroidima se moze postici i bez njih samo treba malo duze vremena i treninga...e to je najvece mazanje očiju onih koji su tek krenuli trenirati,ne znam tko im je uopće dozvolio da govore takve gluposti,jer da se isto to moze postici bez steroida,zasto ih onda ljudi uzimaju,jer im je dosadno??