Metnuo bacvicu
Nisam nikako zadovoljan,ponasa se kao kratki zx samo sa puno manje snage,trazi da se vrti jako,a moment 0,tako da sam sa multivarom dosao do 5.4gr rolica sa ljubicastim federom i srednji federi kvacila.Posto nisam bio zadovoljan brzo je sletio dolje,iako se prije korektnije ponasao.
73 uzbrdo i 93 nizbrdo
Nakon toga je uslijedio Nardo,koji se nikako ne poklapa sa konusom na cilindru,tako da tu pusta i prdi.
Sa njim sam slozio ditek polutku,srednji federi kvacila i 4.45 rolice u multivaru.
Veliko mrtvilo je na sve ispod 7000rpm,em sto cilindar ne moze napuniti auspuh,a jos pored toga pusta na flanđi.
Kad se zavrti osjeti se moc,ali odazivi kasne i to nikako nije za svaki dan.Zavrtio sam ga 10400rpm i tu je vec cilindar mrtav.
Brzine nisam isprobavao,jer ga smatram neupotrebljivim
Na posljetku vratio sc36,isti kao sc46 samo bez katalizatora,izvorno dolazi na Purejetima.
Ljubicasti,serijska polutka,serijski federi kvacila i 6.85gr rolice u Multivaru.Ide jako lijepo,ne dernja se i zivahan je na gasu.
Vrtim ga 8600-8800 rpm,kraj je na 9300rpm.
Uzbrdo 71km/h,nizbrdo 99km/h
Krajnja po ravnom zalegnut 93km/h po satu.Uspravan drzi 80-85km/h ovisno o vjetru.
Dobra komba...