Prije svega drago mi je da pratite,a sad da nastavim sa temom jer se puno toga izdogađalo...
Prije svega namotaji su bili ispravni, u instalaciji od 50cc sam omotao skupa bijelu i zelenu i zato nije bilo iskre.
Shema spajanja sa 50cc cdiem nije urodila plodom jer je skuter isao u rikverc
Onda smo spojili drugacije i tada je isao u naprijed,ali je stupanj predpaljenja bio fulan i trebalo je opet raditi preinake da se skuter moze ugasit na kljuc.
Tad sam poludio i sve pocupao van i ponovno sve prelemio na original bobinu/cdi sa sr150 i sad je dobro.
how to be mentally and emotionally strongOvdje sam otpilio zeljezo sa neispravne bobine i zavario si nosac bobine na ramu.Na zeljezo sam sa zadnje strane popikao m5 matice da se serafi kao i cdi.To malo pobrusio,pofarbao i nosac gotov.
Ugrađeno je do kraja i svjetlo u kadi,Nyzvo je donirao svjetlo osvjetljenja tablice i ledicu sa nekog GM-a,pa je i to zbrikano na prekidac.
Skuter je danas malo provozan i odradio je dosta na leru da to sve malo sjedne na svoje mjesto.Punjenje akua je gotovo zakucano na 14.3v,tako da je to idealno.Zmigavci,svjetla,anlaser su ispravni i rade bez problema.
Evo i video,napisao sam prvi start,iako nije,ali je prvi ispravan start
Imam problem sa obrtaljkom na kilometar satu,ne radi kako treba i dosao sam do zida.Pokusavao sam uzeti signal sa drugog mjesta(pikap,bobina,kabal svjecice),ali nista nije urodilo plodom.Ako tko ima kakvu ideju ili rijesenje za taj problem bio bih jako zahvalan.To mi nije bilo na kraj pameti da nece raditi kako treba...