Budem jos to proucio sta se desava...
Danas mi je stigao Multivar kojeg sam nekompletnog kupio za 50kn.Falila je bolcna i klizaci.Tako da sam ga oprao,stavio bolcnu sa serijskog variomata i rabljene klizace koje sam ostavio jer su jos okej.
Jutros sam bio i kod clana Diteka koji mi je dao seraf smjese od PHBG jer sam ja narucio pa treba cekati 10dana,pa cu mu vratiti kad stigne,usput je donirao i klipic 40 za stelung.Thanks
Usput sam kupio i najjeftiniji set federa za kvacilo,dobri stari Leovince.Cijeli set za 64kn
Tako da sam upiknuo odmah srednje federe iz seta i krenuo u stelu sa 4.7gr rolicama,koje su ultra lagane,pa se digao na 5.2,pa na 5.5.Sa 5.5 mi jos malko prevrtava na 11600rpm.Ja trebam 11300-11400.Sutra ce gore 5.7gr i mislim da to bude okej.
Na 11800rpm imam 5km/h manje izlaze nego sa nelinearnim polinijem i losim startom.
Sad kako sam stavio 5.5gr poceo je propinjat na startu i dobio je moć.Oscilacije 0-105km/h koliko sam probao je nekih 300-400 rpm sto je prihvatljivo.
Svejedno sam kupio Ditech polutku,pa ide gore provjerena budget komba.
Nezz jel me osjecaj vara,ali djeluje mi da ovaj Setup ide bolje od istog takvog na proslom skuteru.Doduse ovdje je 0.15mm manji squish i blokovi su prerađeni,pa moguce da je to donijelo malo vise snage...