Igor, vidis to je sad meni cudno, pretrazivao sam dosta tema sto tu na forumu, sto na stranim... Vise manje voze lakse od 15.7 na speed controlu i sa sajbicom. A meni je 14.7 bilo koma, stvarno je osjetno losije isao.
Tako da ako ta sajbica dize okretaje onda ce vjerojatno biti isto kao sa laksim rolicama, da se dere a ne ide.. al morat cu probat, praksa je praksa
Topcina, pa da, to su likovi zesci. Ne mozes vjerovati da u njihovom setu, njihovi dijelovi, po njihovim uputama ne pasu
Dobro si mi ga uredio roki, sad fakat ide. Do sad si uvijek iz prve napravio top setup, i onda ja probam jos par varijanti i na kraju vratim na tvoj setup
Bouly, vidis zanimljivo. Di god se pisalo o toj plocici spominjali su da ide kod ventilatora... Treba probati i to
Jucer je pala ganjacina sa aprilia atlantic 400, 37.5ks. Na leteci start sam zericu brzi i onda me oko 90-100 pocne lagano prestizat. Tako da to u voznji ispada da smo maltene isti, tj on je ispred al mu disem za vratom.
To mi se cini ok za trenutni setup sta ne? A i imam mjeru sad, sta god radio s njim cu probat i odmah vidim dali sam sta dobio ili ne.