Za variomat sam odlucio uzet Polini, zajedno sa Polini remenom i centralnim federom, novim sajbicama i maticama prijenosa.
To ok komplet? Mozda neki drugi remen?
I posto je postimage krepao, otislo je pun k slika, sto ovdje sto na drugim forumima... Te ne mogu vise naci razne varijante prerada airboxa, tj postoje tekstovi ali bez slika...
Ako imate slika vlastitih prerada airboxa sa nekim malim opisom sto se dobilo/izgubilo slobodno stavite ovdje u temu
Jucer sam probusio rupu cca 1cm2 na donjoj strani poklopca airboxa (sorry Walkay nije mi vrag dao mira
), da vuce zrak izmedu dekla prijenosa i airboxa. Nesto kao Malossi upute koje nikako ne mogu skuzit jer po njihovom ta cijev sta se umece ulazi u komore od onih slijepih kanala. Ako netko ima sliku kako to treba izgledat neka salje
Takoder sam probusio dulji slijepi kanal, i to na kraju kanala, isto za cca 1cm2 (da bi kao poslao nesto zraka i na zadnji dio filtera). Na filteru se pozna da najveci dio zraka dolazi na pocetak jer je tu najvise zaprljan. Kraci kanal je ostao zatvoren.
I to sve je ispalo truba, osjetno losiji odaziv na gas, na gasu nista nisam dobio, samo se mrvicu glasnije cuje.
Sreca pa sam odmah busio tako da kasnije mogu zatvorit rupe ako ne bude dobro, ali sad kad sam vec zabrijao idem ga dalje busit pa sta bude...
Imate kakve savjete sta napravit s airboxom? Sad mi ga nije frka busit okolo, samo da izvana izgleda origigi. Cak je palo razmisljanje totalnog glodanja svega iznutra, stavljanje velikog valjkastog filtera koji je cijevi spojen direkt na frgu. Nesto kao gljiva unutar airboxa.
Cijeli krivac price je Aprilia top, slozio je da mi konacno skuter ide i sad bi ja odmah jos, jos.. kantom bi prolio snage po njemu i ubrao par konja sa bukve