Nikako da stavim sve podatke kako treba u analyzer pa da velim zakaj me muci tih 10 ili preko 10k okretaja. Ali evo ubacio podatke, pa pogledaj
Ovaj ring flutter, cim predes 10k moglo bi ga biti, znaci safe verzija je gonjat ga do 9500 i ne vise.
Ovo je trenutna situacija kod mene. Znaci, netaknuti PM pro street 2 sa 55mm hodom i 105mm klipnjacom. 1.5mm distanca ispod cilindra i 1mm distanca iznad cilindra.
Totalno neuskladena prica, po kojim god okretajima vrtio BMEP i same okretaje tlakovi su totalno razje… Tako da su sada te lose performanse i dokumentirane. No, nastupamo jako i bit ce sve uskladeno. I dokumentirano, nema skrivanja informacija, igre velikih znalaca. Tu je, evidentno, izvolte i naravno pomozite ako zelite
Vjerujem da ce ta dokumentacija mnogima pomoci, naime od starih tehnickih tema vezanih za BB masine ne rade linkovi. Nadem neku staru temu sa pitanjem, netko odgovori sa linkom i kaze tu ti sve pise. Taj link ne radi, slijepa ulica. Koliko sam takvih slijepih ulica prosao samo... A u novije vrijeme se slabo slaze a i ekipa sta slaze, slaze u tajnosti. Tako da iskopati prave informacije o tuningu BBa u Hrvatskoj je gotovo nemoguce, osim privatnim kanalima. Nadam se da ce se neki malo i potaknuti te objaviti radove, ovim putem vas pozivam na to!
Ako se netko igra u ovim programima neka se slobodno javi, svaka pomoc i znanje se cijeni
Zivjeli!