dakle bas je nuzno pit protein kako sam shvatio
btw..koliko dizete u bencu? ..cisto da znam rad usporedbe..ono s koliko kg mozete 10-ak ponavljanja...
protein je k**ra*,eto to cu ti ja reci,naravno da ga treba uzeti odmah poslije treninga kako bi nahranio iscrpljeni misic...od wheya se ne raste,prehrana je no.1 i to ljudi ne shvaćaju pogotovo u početku...
proteini izgrađuju mišić,UH daje energiju i od njega se raste a najbolje je kombinirati oboje...
i da ove gluposti da se netko usalio od wheya,niko se od njega nije usalio nego se usalio sto nije pazio sta jede i gotova priča...
nemoj se zamarati koliko dižes na vjezbama,ako ti je to vazno idi u powerliftere...nema kruha od forsiranja velikih kilaža sa malim brojem ponavnja,misic treba dobro "prokrviti" vecim brojem ponavnja,ja sam to dosta kasno shvatio i tek kada sam tako počeo trenirati sam ustvari počeo i rasti,al zapamti bez prehrane nema nista i odmora
i nisu svi whey proteini isti,pogledajte malo sastav prije nego sto izjavite gluposti da se plaća ime...sve ima svoju cijenu,tako recimo hydrowhey odmah uđe u krv i među najboljima je definitivno al zato pogledajte cijenu