Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 39 Gostiju pregledava ovu temu.
citiram ovog decka sta je napisao:"cameo ajd ako ti nije teško da kad uhvatiš malo vremena da mi napišeš što strogo nije preporucljivo za jesti a sto se preporuca za skidanje trbusnog sala, i konkretno koje da vjezbe radim koliko kg,koliko vremenski na dan,znaci ono bas u detalje.I jos jednom napominjem nisu mi potrebni super kul misici nego jednostavno da malo oblikujem tijelo i poravnam trbuh. pozdrav"
inace da vam netko iskusan napise program prehrane i treniranja kosta 50e, i nitko ko se se stvarno razmunje u detalje to nece napraviti đabe...za sve ostale tu je internet a na njemu ima i vise nego korisnih informacija i potrudite se, izdovijte par sati, cackajte po forumima sve pise
zgibovi..ali da ti glava ide ispred sipke..ako me razumijes..opcenito to ti je dobra vjezba za ramena...
ne..ne treba ti klupica..samo se ovjesis zasipku i vuces prema gore, stim da ti ramena iza glave trebaju skoro doticati sipku..upocetku je to zahtijeva vjezba, ali nakon nekog vremena nije strasna..
ako hodas u teretanu zato vjezbas doma?
malo čitam i ako sam dobro shvatio whey bi bio najbolji dodatak za mene kao početnika da skupim masu, ili?