Hahaha dečaci, lako se vama sprdati
Navoji su stari, češto su šarafi svi ti skidani, izmoren aluminij i eto, dođe udarna bušilica i napravi problem... samo mi je žao što odmah nisam imao helicoil, problema gotovo i nebi imao. Ali dobro, učimo se, idemo dalje!
Što se tiče skutera, 18,5 gr rolice su malo teške, tako da mislim da bi trebao neke nabaviti oko 17 gr. ubrzanje je postalo tromo, ima top speed, ali se i povećala potrošnja. sad ne znam jesam li blesav, ali stvarno sad jedva dođem do 190 km po rezervoaru do rezerve, a prije je bilo 220-230 km po rezervoaru. kako sam spario 15 gr i 22,5 gr rolice, 4+4, ove preostale 22,5 gr rolice ću probušiti na 19 gr tako da u kombinaciji sa 15 gr dobijem 17 gr rolice
to bi moga napraviti ovih dana, ali kako je magla jutrima, prioritet će biti uštelati MHR Replicu da se riješim KMeta sa dnevnog reda pa ćemo onda nastaviti sa štelanjem X9 onako kako i zaslužuje... mislim, problem kod X9 je taj što treba skidati sve žive plastike da bi skinuo deklo, tako da se nekada zna ubiti volja za time, tako da ono.