Ma bravo, usporedjuje Xmaxa i Nmaxa, odnosno 50kg razlike ha ha
Kad smo Tomi i ja radili drag raceove po Slavonskoj amo tamo dok sam imao Beverlija 250 i.e i Nexusa 250 i.e. nismo mogli vjerovati koliko 12kg razlike u vozacima pravi razliku, plus razlika u masi skutera 24kg, jer je kao Beverly laksi,.tako da se to nabere. Beverly je isao slabije u ubrzanju do 80 zbog onih teskih tvornickih rolica gdje je podesen za Toruilring voznju (narandzaste su boje i tezine 13.8gr cini mi se, a kad se stave zelene nekih 12gr onda se.vrti i super ide), medjutim s Tomijem je isao bolje nego Nexus kojo je cak imao Multivar cini mi se, a kad smo se zamjenili, frajer me je opet oderao, ali ovaj put valjda za 15 duzina do top speeda, ma i vise, tocno znam da sam odmah to sve stero u pizdu materinu jer ce mi doc neki gmizavac na wc skoljci i namazat me...Dojam je kao da se dregiras s 50-tkama, inace bi covjek rekao da su to male.razlike, ali frajer me izbrasnario sa dosta duzina, u svakom slucaju poboudjuje onaj zestoki osjecaj tuge i tu potpisujes presudu da su dani na tome sto se vozis odbrojani jer je razlika - brutalna.